Izgalmas utolsó percek, szoros győzelem hazai pályán

NB I/B FÉRFI FELNŐTT MÉRKŐZÉS

2017.10.21. szombat 18:00
Százhalombattai KE – KK Ajka   31-30  (15-14)
Városi Szabadidő Központ, Százhalombatta

 

SZKE: Róth, Pásztor, Horváth (kapusok) – Balázs, Tarjányi, Keresztes 3(1), Bálint, Minárovits, Soproni I. 9(2), dr. Soproni B. 1, Kónya 6, Kővári 1, Nikolicza 3, Félegyházi 5, Gyurcsovics 2
Edző: Molnár József

A múlt heti győzelem után mindenki bizakodva várta az újabb hazai mérkőzést. A tabella alapján közel azonos erősségű csapatok küzdelmére volt kilátás.

A mérkőzés első félidejében végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Váltott vezetést láthatott a lelkes közönség, de két gólnál egyik csapat sem tudott jobban ellépni a másiktól. A játékrész utolsó pillanatában egy ajkai góllal kialakult az egy gólos battai vezetés.

A második félidő elején megrázta magát a hazai csapat nyolc percig gólt nem kapva, de hetet dobva nagy előnyre tett szert. Ebben az időszakba a védekezés feszes a támadás gyors és ötletes volt. A nézőtéren mindenki bízott a nagyarányú győzelemben, de érthetetlen módon megtorpant az SZKE. A mérkőzés ötvenedik percéig az előny 4 gólra fogyott, de még mindig biztos volt. Az ötvenhetedik percben akár hátra is dőlhettünk volna 30-26-os vezetésnél, de az utolsó három perc izgalmasra sikerült. Szerencsére a végső dudaszóra megmaradt egy gól az előnyből, így a két pontot sikerült itthon tartani.

 

Következő mérkőzés:

2017.11.04. szombat 15:00
Grundfos Tatabánya KC U20 – Százhalombattai KE

2017.11.12. vasárnap 18:00
Százhalombattai KE – PLER Budapest