Súlyos vereség Győrben, reméljük nem súlyos sérülésekkel

NB I/B FÉRFI FELNŐTT MÉRKŐZÉS

2018.02.18. vasárnap 17:00
AGROFEED ETO SZESE Győr – Százhalombattai KE 37-19 (16-10)
Kulturális és Sportközpont, Győr
250 néző

 

SZKE: Pásztor, Kurán, Róth (kapusok), Tarjányi, Keresztes 4(3), Bálint, Soproni I.1, Gyurcsovics E., Kónya, Kővári 3, Nikolicza 3, Mogyorósi, Félegyházi 4, Gyurcsovics Á. 4
Edző: Molnár József

A múlt heti hazai győzelemmel felvértezve szoros mérkőzésre készült az SZKE a tabella második helyezettjének otthonában.

A várakozásnak megfelelően kezdődött a küzdelem. Gyors gólváltások után, 2-2-nél, sajnos Kónya Balázs bokasérülést szenvedett. Ez kicsit megzavarta a csapatot, de tette mindenki a dolgát. A kilencedik percben 5-4-es hazai vezetésnél Mogyorósi Tamás is megsérült, szintén a bokáján, ami már nagyobb gondot okozott.

A tizenötödik percbe 8-5-öt mutatott az eredményjelző, amikor újabb bokasérülés került feljegyzésre, ennek Soproni István volt az elszenvedője. Lehetőségekhez mérten próbálta tartani a lépést a Batta, de a szünetre így is hat gólos volt a vendégek hátránya.

 

A második félidő sajnos rémálom volt. Az SZKE sem támadásban sem védekezésben nem tudott elfogadhatóan teljesíteni, így az utóbbi évek legsúlyosabb vereségét szenvedte el.

 

Bízunk a sérültek felépülésében és a csapat magára találásában, mert a jövő heti hazai meccsen fontos lenne a győzelem!

Hajrá BATTA!!

 

Következő mérkőzések:

2018. február 24. szombat
18:00 Százhalombattai KE – NEKA

2018. március 4. vasárnap
18:00 Csurgói KK U20 – Százhalombattai KE