Százhalombattai KE – Tatai AC

Százhalombattai KE – Tatai AC 23 – 29 (14-11)

A mérkőzést jól kezdtük bár támadásunkban sok volt az eladott labda, de 12. Percben 4-5-ös állásnál időt kért Kovács Gergely. Sikerült rendezni a sorainkat mind támadásban, mind védekezésben és így a félidő végére 3 gólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe.
A második félidőben szét esett a védelmünk és támadásban sem találtuk a jó megoldásokat, amiket buta kiállításokkal tudtunk fokozni. Az egyeltelen balkezes szélsőnk a 37.percben megkapta a harmadik 2 perces kiállítását. Próbáltunk visszakapaszkodni, de ez már nem sikerült a mérkőzés végéig, így kialakulva a 23-29-es végeredmény.

 

SZKE: Róth – Pap 1, Kővári1, Kreisz 3, Tass 3, Mogyorósi 7, Dósa 2.
Kurán, Horváth – Laurinyecz, Garajszki, Cseh, Bálint, Gyurcsovics 1, Kónya 5, Fiar.
Edző: Kovács Gergely

Edzői értékelés:
Egy kétarcú mérkőzésen újabb vereséget szenvedtünk. Nem sikerült az őszi szezont egy kicsit kozmetikázni az utolsó fordulóban. Szinte álomszerű első félidő után második félidő elején teljesen szétesett az addig jól működő védekezésünk. Sajnálatos módon újra előjönnek azok a hibák és fegyelmezetlenségek, amikről hónapok óta beszélünk, hogy ezeket ki kellene irtani a játékunkból ahhoz, hogy mérkőzést tudjunk nyerni!

 

Köszönjük a szurkolóknak az egész éves kitartó szurkolást!

 

Hajrá, Batta!