Tisztességes helytállás Vácon!

Váci KSE – Százhalombattai KE 33-23 (18-14)

 

A hétvégén a Váci KSE csapatához látogattunk, akik már szinte biztos feljutók idén. Ennek megfelelően NB1-es szintű játékosokkal rendelkeznek és idén csak 1-szer kaptak ki hazai pályán. Mi oldalunkról a helyzet megint nem volt szerencsés, betegségek és sérülések következtében megfogyatkozott a már így is nagyon szűkös keret. Jobb szélső hiányában az egyetlen balkezes átlövőnk játszott szélsőt, így a belső posztokra is csak egy cserénk maradt.

 

Az első félidőt egészen jól kezdtük fegyelmezetten támadtunk és megfelelően védekeztünk.  A 17. percig fej-fej mellett haladt a két csapat és vezettünk 9-8-ra, ebben az időszakban Kreisz Márk 1-szer, Mogyorósi Tamás és Tass Barnabás 2-szer, míg Bálint Péter 4-szer talált be. Aztán ennél a pontnál tovább nehezült a dolgunk az addig sem túl konzekvensen fújó játékvezetők még inkább a hazai csapat sokszor már durva és agresszív védekezését támogatták hátul, míg elől igen barátian ítélték nekik. A félidő végéig tartottuk magunkat, pár labdaeladásnak köszönhetően tudott ellépni a hazai csapat 4 góllal a félidőre.

A második félidő elején tartottuk magunkat a 41.percig (24-19), de a hátrányt nem tudtuk csökkenteni. Mérkőzésnek ezen periódusában Mogyorósi Tamás 2-szer, Tass Barnabás 3-szor is betalált a kapuba. Ezután kijött a két keret közötti különbség és hogy a Vác 9 emberrel volt a pályán. Támadásban megállt a játékunk és védekezésben nem tudtuk megállítani őket. A mérkőzés végéig tisztességesen helytálltunk és küzdöttünk. A végére kialakult a nagyobb különbség és 33-23-as vereséget szenvedtünk.

 

SZKE: Kurán (k) – Kővári, Kónya 2, Kreisz 2, Tass 7, Mogyorósi 8(2), Bálint 4.
Cs.: Róth (k), Horváth (k) – Tóth, Rádler, Gyurcsovics, Fiar, Dósa.

Edző: Kovács Gergely

 

Edzői értékelés:
Sajnos a sok beteg és az egyéb okból hiányzok miatt a lehetőségeink nagyon be voltak határolva a mérkőzésen. Tisztességesen helytálltunk a helyzethez képest megfelelő teljesítményt nyújtottunk. Mindenki hozta a tőle elvárhatót, kivéve a játékvezetők!!! Hétről hétre tapasztaljuk ebben a bajnoki szezonban, hogy a játékvezetés méltatlan ehhez az osztályhoz.

 

Hétvégén a Veszprém U21 csapatát fogadjuk szombaton 18:00-kor!

Hajrá, Batta!