Fejben vesztettük el…

Százhalombattai KE – Telekom Veszprém U21 22:28 (11:13)

A mérkőzésnek nagy jelentősége volt hiszen két kiesés ellen küzdő csapat találkozott egymással, ezúttal hazai környezetben fogadtuk a Telekom Veszprém csapatát.
Sérültjeink közül is tértek vissza és végre hosszabb kispaddal tudtunk neki menni ennek a mérkőzésnek.

Az első félidőben az a mentális feszültség már látszott, ami aztán az egész meccsen végig kísérte a csapatunkat. Az elején a vendégcsapat már 4-1-re ellépett a 7.percig a sok technikai hibánknak köszönhetően, majd ez után egy kicsit megrázva magunkat elől és hátul is sikerült vissza vennünk az irányítást és a 22.percben már 8-8 volt az állás. Ezután ismét elkezdtük kihagyni a helyzeteinket elől vagy technikai hibákat vétettünk a veszprémi csapat ezt kihasználva a félidő végére 2 gólos előnyt szerzett.

A második félidő első felét még egészen ,,jól” kezdtünk és tartottuk magunkat a sok technikai hiba és kihagyott helyzet ellenére is. A 14.percben még ,,csak” 19-16-ra vezetett a Telekom Veszprém, innentől kezdve teljesen szét esett a támadásunk elől és sorra veszítettük el a labdákat vagy hagytuk ki a helyzeteinket. A 49.percben már 23-16-ra vezetett a Veszprém, az 58. percben 28-22-re. A végére egy kicsit sikerült kozmetikázni az eredményen, de ez a végelszámolásba nem számít már.
A mérkőzés során 20 technikai hibát vétettünk, ami egy ilyen mérkőzésen nem fér bele..

 

SZKE: Róth – Mogyorósi 5(3), Tass 4, Kreisz 4, Kővári 3 , Pap, Bálint.
Cs.: Kurán (k) , Horváth (k) – Laurinyecz, Garajszki, Rádler, Kónya 2, Dósa 4, Gyurcsovics.

Edző: Kovács Gergely

Következő mérkőzésünket a Pécs ellen játszuk idegenben.
Következő hazai mérkőzésünket Április 28.-án a Veszprémi KKFT csapatát fogadjuk.

Hajrá, Batta !!!