Magabiztos győzelem az első bajnoki mérkőzésen!

TFSE – Százhalombattai KE 24:41 (11:20)

Az NBI/b-ből való kiesés után idén az NBII déli csoportjában kezdtük meg a bajnokságot. Az idei elvárás a dobogós helyezés és ennek megfelelően kezdtük az idényt. Az első bajnoki mérkőzésünket vasárnap játszottuk a TFSE otthonában. 

Az első félidő első felében akadozott a védekezésünk így nem is tudtunk ellépni a gyors, fiatalokkal felálló TFSE-től (15.perc 6-7). Kovács Gergely időt is kért és rendet rakott a fejekben. Ezután összeszedtük a védekezésünket és a támadásunkat is és hamar kijött a két csapat közötti különbség. Támadásban folyamatosan gólokat szereztünk, míg hátul rendre jól védekeztünk és a kapuból is megérkezett a jó teljesítmény. A félidőre már 9 gólos előnnyel (30.perc 11-20) vonulhattunk az öltözőbe.
Második félidőben folytattuk az első félidő jó teljesítményét. Elől rendre jó döntéseket hoztunk és gyors támadásokat vezettünk amit rendre góllal fejeztünk be. Hátul az egyre jobban fáradt ellenfelet teljesen felőröltük. A végére ki is alakult az óriási különbség a két csapat között (60.perc 24-41)

SZKE: Róth(k) – Keresztes 9(1), Tóth 7, Fiar 4 , Tarjányi D. 2, Bálint 3, Pap 10(1).
Cs.: Nagy(k) – Tarjányi P., Kedves, Rádler 4, Minárovits, Kónya 1, Veres.
Edző: Kovács Gergely

Következő hazai mérkőzésünket itthon játszuk.
Százhalombattai KE – PLER-Budapest
2019.09.22. 17:00
Városi Szabadidő Központ