Vereséget szenvedtünk Csepelen…

Csepel DSE – Százhalombattai KE 32:25 (17:14)

Szombaton a Csepel DSE csapatához látogattunk, ahol két olyan csapat találkozott aki eddig még nem vesztett pontot, a tét a tabella elsőhelyének megtartása volt. 

Az első félidő legelején a 3.percben 1-1-es állásnál már egy hatalmas pofonnal kezdtük a mérkőzést, mert egy rossz ütközés következtében kezdő balátlövőneket Tóth Bálintot azonnali piros lappal kiállítottak, majd a 7.percben 5-3-as vezetésnél egy ütközés során kezdő jobbátlövőnket Tarjányi Dávidot is elvesztettük sérülés miatt. Innentől egy teljesen új mérkőzés kezdődött és a Csepel csapata ezt kihasználva el is kezdett felzárkózni. A védekezésünk ezek után teljesen szét esett és rendre kaptuk a gólokat hátul míg, elöl a támadásunk akadozott, így a félidőre már 3 gólos hátránnyal vonulhattunk az öltözőbe.

A második félidőben már nekünk kellett futnunk az eredmény után , de a védekezésünk továbbra sem javult. A 41.percben 22-19-es csepeli vezetésnél időt kértünk. Az időkérés pár percig meg is tette a hátását és a 48.percre ki is egyenlítettünk 23-23-ra. Ezután sajnos teljesen megállt a támadójátékunk és nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába,  hátul a rengeteg hibának köszönhetően  a végére nagy különbségű vereséget szenvedtünk.

SZKE:
Róth(k) – Keresztes 6(4), Tóth 1, Fiar 2, Tarjányi D., Pap 6(3), Bálint 2.
Cs.: Nagy(k), Rácz(k) – Tarjányi P. 3, Kedves, Veres, Rádler 1, Koncsár 1, Minárovits, Kónya 3.
Edző: Kovács Gergely

Következő mérkőzésünket Október 5.-én 18:00-kor Városi Szabadidő Központban játszuk, ahol a 3.helyezett Pénzügyőr csapatát fogadjuk.

Hajrá, Batta !!!