Fontos 2 pont szereztünk Abonyban !

Abonyi KC – Százhalombattai KE 22-33(11-14)

Múlthét vasárnap Abonyba látogattunk, ahol nagyon fontos volt a 2 pont megszerzése. A hétvégén az eredmények úgy alakultak, hogy vereség esetén a 8.helyen találjuk magunkat, győzelem esetén pedig a 3.helyen és ismét a saját kezünkben lesz a sorsunk. Az Abonyi KC a tabella utolsó helyéről várta ezt a mérkőzést és ellenünk próbálta megszerezni idei első győzelmét.  

 

A mérkőzés elejét a hazaiak kezdték jobban a 3.percben 3-0-ra vezettek, majd magunkra találva gyors lerohanásokból sorra lőttük a gólokat és 9.percben már 5-3-ra vezettünk. Ez a lendület nem is tört meg, védekezésben és a kapuban is magabiztosak voltunk amiből letudtuk indítani az ellefelünket ezzel könnyű gólokat szerezve, így a 25.percben már 14-6-ra is vezettünk. Az utolsó 5 percben a fáradtság miatt szét esett a védekezésünk így folyamatosan kaptuk a gólokat, míg elől a felállt védelem ellen nem tudtunk gólokat szerezni. A félidőre csak 14-11-es eredménnyel tudtunk bevonulni az öltözőbe.

A második félidőt már mi kezdtük jobban ismét összeállt a védekezés és könnyű gólokat tudtunk szerezni, bár felállt fal ellen továbbra sem tudtunk nagyon eredményesek lenni. A 35.percben 19-13-ra a 45.percben már 23-14-re vezettünk. Innentől kezdve már szinte mindenki játéklehetőséget kapott és ezt az előnyt a végéig növelni is tudtuk. A mérkőzés vége 33-22-es győzelem lett.
A 2 pont a miénk lett, így ismét a saját kezünkben a sorsunk !

SZKE: Nagy(k) – Pap 14(3), Tarjányi D. 1, Fiar 4, Koncsár 3, Kónya, Keresztes 5.
Cs.: Róth(k),Rácz(k) – Tarjányi P 1, Kedves 4, Bálint 1, Veres, Rádler, Fehér, Minárovits.
Edző: Kovács Gergely

Szombaton hazai pályán fogadjuk az Üllői VKSK csapatát !

Hajrá, Batta !!!