Nehéz mérkőzésen tartottuk itthon a 2 pontot !

Százhalombattai KE – TF SE 30 -29 (15-14)

Szombaton elkezdődött az NBII férfi felnőtt tavaszi fordulói. Hazai pályán fogadtuk a TF SE csapatát, akikről tudtuk jól, hogy nagyon motiváltan fognak ide érkezni és egy erősebb kerettel, mint amikor legutóbb a két gárda találkozott.

A mérkőzés legelejétől már érződött, hogy nagyon nagy a feszültség mindkét oldalon. A két csapat a 8.percig fej-fej mellett haladt ekkor a vendég csapat került lépéselőnybe. A támadójátékunk egészen rendben volt, de hátul folyamatosan hibáztunk és sorra kaptuk a gólokat. Ez a tendencia így ment egészen a 21. percig 13-11-es vendég vezetésig amikor, Adorján Gábor időt kért. Láthatóan ez jót tett a csapatnak és félidőig 4-1-es rohamot produkáltunk. A félidőre a csapat 15-14-es hazai vezetéssel vonulhatott be az öltözőbe. (Az első félidőben összesen csak 4db 2 perces kiállítás volt.)
A második félidőben egy egészen más mérkőzés kezdődött, ami inkább szólt a durvaságról ennek köszönhetően nem is igazán volt 6-6 elleni játék már. A mérkőzés kontrollját a bírók és a zsűri asztal is elveszítette. A 40.percben TFSE csapata 2 góllal eltudott lépni 23-21-re, ekkor ismét jött az időkérés vezetőedzőnktől. Az időkérést követően gyorsan vissza is vettük a vezetést 24-23-ra. A mérkőzés végéig őriztük az 1 gólos vezetésünket, így a végeredmény 30-29 lett. Ebben a 30 percben 16db 2 perces kiállítás született, ami jól mutatja mennyire feszült második félidő volt.

SZKE: Róth(k)- Mogyorósi 8(2), Fiar 1, Kónya 1, Tarjányi D. 1, Bálint 5,  Pap 10(4).
Cs.: Pásztor(k)- Tarjányi P.,Kedves 4, Veres, Rádler, Fehér, Keresztes, Minárovits, Báthori. 
Vezetőedző: Adorján Gábor

Adorján Gábor értékelése:
Tudtuk jól, hogy egy nagyon motivált csapat fog idelátogatni akik ellen nagyon nehéz dolgunk lesz. Örülünk a 2 pontnak, de még nagyon sokat kell javítani a védekezésünkön. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek és bíztatták a csapatot.