Köszöntő

                Újabb bajnoki idény kezdődik, és a tavalyi után ismét komoly változások történtek az egyesület háza tájékán, hiszen hosszú idő után a város összes felnőtt kézilabda csapata, férfi és női szakágak is az SZKE különböző szakosztályaként versenyeznek majd. Nem sok olyan város van vélhetően az országban, ahol ennyire népszerű a kézilabda és ilyen sok felnőtt csapat versenyeztetését sikerül megoldani.

                Nb1/B-s csapatunk kerete a tavalyihoz képest szűkült, de a magja továbbra is sárga-kék sikerekért dolgozik majd egész évben. Külön öröm, hogy Nikolicza Renátó személyében egy újabb saját nevelésű játékost sikerült „hazahozni”.

Ifjúsági és serdülő csapataink kicsit más szisztéma szerint versenyeznek, függetlenül a felnőtt csapattól, mely egyfelől több rugalmasságot, de más kihívásokat is jelent főleg hosszú távon.

Férfi megyei csapatainkban régi jól ismert arcokat láthat a publikum továbbra is, míg a nőknél a felnőtt keret bővült és egy utánpótlás gárdával is kiegészült. Fiatal edzők kezdhetik meg e téren is karrierjüket, így izgalmas kíváncsisággal várjuk az őszi szezon mérkőzéseit minden bajnokságban.

Aktuális hírekért gyakran látogassanak el a wwww.szazhalombattaike.hu oldalunkra, ahol folyamatosan frissülő tartalommal igyekszünk majd tájékoztatni Önöket csapataink életéről.

                Kívánok mindenkinek sikeres szezont, győztes mérkőzésekben és gólokban gazdag idényt!

HAJRÁ BATTA!

Tisztelettel,
KERTÉSZ BALÁZS
elnök