Közös kezelési beállítások, SEO beállítások

Közös kezelési beállítások. Account Options

közös kezelési beállítások

Kevesebb A fájlok megosztása és közös használata egy olyan hatékony képesség, amely hagyományosan az asztali eszközökre korlátozódik. Mostantól a Microsoft Word, az Excel és a PowerPoint az Android rendszerből lehetőséget nyújt a mobilról vagy táblaszámítógépről is való megosztásra és együttműködésre.

közös kezelési beállítások

Személyek meghívása a fájlra Ha meg szeretne hívni valakit a fájl elérésére, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: Megjegyzés: Microsoft-fiókba kell bejelentkeznie, és a megosztani kívánt fájlt a Microsoft Közös kezelési beállítások vagy a OneDrive vállalati verzióba kell mentenie ahhoz, hogy a funkcióval fájlokat osszon meg.

Koppintson a megosztás ikonra vagy az alkalmazás jobb alsó sarkában vagy a menüszalag felső részén. Adja meg, hogy miként szeretné használni a hivatkozást a menü tetején lévő hivatkozásra kattintva.

  • A Heti időzítés kezelése A használati idő korlátozása Közös kezelési beállítások Ha a Google Naptárt munkahelyen, iskolában vagy más szervezetben használja, beállíthatja, hogy a naptárt a közös kezelési beállítások összes felhasználója fájó csípőízület.
  • A készülék ideiglenes használata Közös kezelési beállítások.
  • PDF dokumentumok megjelenítése és a beállítások megtekintése, Adobe Acrobat

Ebből a menüből kiválaszthatja, hogy kinek szeretné elérni a hozzáférést, függetlenül attól, hogy a Szerkesztés engedélyezése jelölőnégyzet bejelölésével szeretné-e szerkeszteni őket, illetve hogy le szeretné-e tiltani őket a fájl letöltéséhez aLetöltésletiltásagomb mellett. A módosítások mentéséhez nyomja le az Apply billentyűt.

Fájlok megosztása és közös kezelése az Android Office-ban Közös kezelési beállítások Megosztás kezelése Kevesebb A fájlok megosztása és közös használata egy olyan hatékony képesség, amely hagyományosan közös kezelési beállítások asztali eszközökre korlátozódik.

Megjegyzés: Ha egy beállítás szürkén jelenik meg, és nem lehet kijelölni, az azt jelenti, hogy szervezete megakadályozza a beállítás kiválasztását. Többféle módon is megoszthatja a fájlt: Adja meg azoknak a személyeknek az e-mail-címét, akiket meg szeretne hívni a dokumentumba. A meghívás lista alatt megadhat egy tetszőleges üzenetet, majd lenyomhatja a Küldésgombot.

közös kezelési beállítások

A meghívottak automatikusan generált e-maileket fognak látni a fájl elérésére szolgáló hivatkozással és a beírt üzenettel. A hivatkozás másolása gombra kattintva mentheti a Jegyzettömbre mutató hivatkozást, melyet valahol máshol lehet beilleszteni.

Nyomja le az App gombjait vagy az egyéb alkalmazásokat az eszközén lévő másik alkalmazásban való hivatkozás elküldéséhez.

Beállítások

A másolat küldése legördülő menüben nyomja le a fájl másolatát. Miután meghívta a másik személyt, hogy megossza a fájlt, a fájl automatikusan megjelenik a megosztott Mac vagy iOS vagy a velem megosztva Android listával.

A PDF dokumentum kiinduló nézete attól függ, hogy a készítője milyen dokumentumtulajdonságokat állított be. Megadható például, hogy a dokumentum adott oldalon vagy nagyítással nyíljon meg. A PDF fájlok megjelenítése Olvasás módban A dokumentum olvasásakor elrejthető minden eszközsor és feladat-ablaktábla, hogy maximális hely maradjon megjelenítésre a képernyőn. Az alapvető olvasási vezérlőeszközök, például az oldalnavigáció és a nagyítás, áttetsző, lebegő eszközsoron jelenik meg, az ablak aljának közelében.

Ha további információra van szüksége, olvassa el a mások által Önnel megosztott fájlok megtekintése című témakört. Megosztás kezelése Miután meghívott másokat, hogy megosszák a fájlt, továbbra is szabályoznia kell a fájl megosztását.

Zárja be az Eszközök panelt az Acrobat alkalmazásban

A megosztási beállítások eléréséhez koppintson a megosztás ikonra, és válassza a hozzáférés kezelése Megjegyzés: A hozzáférés kezelése beállítás csak akkor jelenik meg, ha a fájl már meg van osztva másokkal. Nyomja le a további beállítások gombot Ha meg szeretné szüntetni a megosztást, nyomja le a hivatkozás melletti X billentyűt, és nyomja le a hivatkozás törlésegombot.

A hivatkozás közös kezelési beállítások megadhatja, hogy a meghívottak szerkeszthetik-e a fájlt, vagy nem. Megjegyzések: Ha a beállítás szürkén jelenik meg, az azt jelenti, hogy szervezete nem teszi lehetővé a beállítás módosítását.

Használd a Parti lehetőséget, ha hangcsevegést kezdeményeznél barátaiddal vagy a többi játékossal. Partikat egy játék vagy egyéb alkalmazás futtatása közben is indíthatsz. Ha a partiban lévő játékosokkal beszélgetést folytatsz, akkor játszhatjátok ugyanazt a játékot, vagy használhatjátok a Megosztott játék lehetőséget a képernyőitek megosztásához és a közös játékhoz. Kétféle típusú parti létezik.

Törölni kell a megosztás hivatkozást a 3. Lásd még.

További a témáról